aisyah's FotoPage

By: aisyah mohamed hisa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 9-Aug-2010 01:29 Email | Share | | Bookmark
Garden @ Desa Coalfields

 
 
 
View all 30 photos...
transformation....


Friday, 21-Aug-2009 05:55 Email | Share | | Bookmark
Last day b4 Puasa

Assalamualaikum...1st of all Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak buat umat islam seluruh dunia..

Cerita pasal puasa...aku ade kes menarik time kecik kecik...aku curi biskut yg mak aku tengah buat...pastu kantoi sbb abg aku nanye mak aku...aku tak pose ke...mak aku terus cari aku...time tu aku tengah mengonyel biskut kat bawah katil...hahahahah Moral of the story...jangan la percaya sesapa walaupun tu family korang..hahahahhaaha

Ni puasa aku yg kedua bersama sama husband aku....dan puasa yg pertama di rumah baru...


Friday, 31-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Heart & SG

fire flyzzz
first day night at SG
at bugis junction
View all 6 photos...
Finally, after been left alone for 2 weeks...its time for me to visit my hubby at Singapore...rinduuuu bangat....

Few pictures for you guys...but gamba laki ku tak banyak sbb aku tak leh pegang camera la weiii...


Tuesday, 10-Mar-2009 06:15 Email | Share | | Bookmark
Counting the days

Yeahhh...lagi 21 hari...masuk bulan 4.bulan yang di nanti2 sepanjang aku kat MAS ni.its my anniversay with MAS. On top of that, bulan 4 ade increment ade bonus...and plus dapat ticket FOC to any where in the world fly by MAS.

opsss sebelum tu ..Selamat Menyambut Maulidur Rasul kepada semua umat Islam. Sambutan hari kelahiran Rasullah s.a.w di atas dunia..

increment dah pasti dapat..ticket pun dah confirm dpt..cuma bonus je ak tau ape kes... ..

aku ngantuk and malas nye nak keje hari ni..smlm kan cuti Maulidur Rasul..so hari ni takde mood mau keje..mana kuyu je dtg keje..pagi tadi aku terjaga sbb tetibe je perut memulas..tp tak rasa nak p toilet,cume sakit je..selalu nye monday blue's skg dah mcm tuesday blue's....



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net